Ryhmäliikunta

Studio Wildan ryhmäliikunta


Muutimme uusiin tiloihin (Sampotalo, Kauppatori 1), joulukuussa 2022 ja muuton myötä Ryhmäliikuntamme siirtyi yhteydessämme toimivalle Ryhmäliikunta- ja tanssistudio Wildalle.

Vanhoille asiakkaillemme tiedoksi, että tunneille ilmottautuminen onnistuu edelleen samalla tavalla kuin aikaisemmin, joko nettisivujen varaimen kautta, tai kätevimmin Titan24 Appin kautta.
Myös kulku uusiin tiloihin ja ilmottautuminen tunneille tulee tapahtumaan edelleen samalla tavalla kuin ennenkin.
Ryhmäliikunta tai Sali+Ryhmäliikuntakortin voit ostaa edelleen normaalisti tututusta Titan24 Liikuntakeskuksen verkkokaupasta: TÄÄLTÄ.

Tunti valikoiman löydät TÄÄLTÄ

Lisätietoja varaamisesta ja Appin käytöstä:

Studio Wildan asiakkaana sinun on mahdollista varata paikkasi ryhmäliikuntatunneilta etukäteen. Kalenterin alalaidasta löydät painikkeen "kirjaudu sisään" ja rekistreröityneenä käyttäjänä pääset syöttämään sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jonka jälkeen pääset ilmottautumaan.
Voit varata, vahvistaa tai perua tuntisi kätevästi myös Titan24 Appin avulla. Rekisteröityneenä ja jo asiakkuuden omaavana asiakkaana voit kirjautua sisään ja varata tunteja suoraan appin alalaidasta löytyvän "jumpat" välilehden kautta.
Mikäli et ole rekisteröitynyt, voit tehdä myös sen Appin kautta. Huomioithan että käytät samaa sähköpostiosoitettasi kun meille ilmoittamasi.
Huomaathan myös että mikäli ostat asiakkuuden verkkokaupan kautta, rekisteröidyt automaattisesti käyttäjäksi ja voit kirjautua Appiin suoraan sisään.

Tunteja voi varata aikaisintaan kaksi viikkoa ennen tuntia ja enintään 15 tuntia kerrallaan.Tunnin peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Muistathan myös vahvistaa varauksesi tunnille paikan päällä asiakaspäätteellä tai Titan24 Appilla.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää rekisteröitymisestä, kirjautumisesta, tuntien varaamisesta tai ryhmäliikunnastamme yleensä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla (hyvinkaa@titan24.fi tai saana.saanaemilija@gmail.com) tai tule käymään paikan päällä!

Ryhmäliikunnasta kiinnostuneelle suosittelemme tutustumista myös Studio Wildan nettisivuihin: www.studiowilda.fi


​​​​​​​Studio Wildan Ryhmäliikuntakalenterin löydät täältä: TÄÄLTÄ

HUOM! MUUTOKSET VIIKKOTARJONNASSA MAHDOLLISIA, TARKISTATHAN PÄIVÄN TUNNIT ALLA OLEVASTA VARAIMESTA!

AJANVARAUS TUNNEILLE