Ota yhteyttä

Titan 24 Liikuntakeskus
Kauppatori 1, 2krs.

05800 Hyvinkää

Rekisteriseloste


Asiakaspalvelu on avoinna :

MA klo. 16-19
TI-TO klo 17-19
PE klo. 10-12


Mikäli asiasi vaatii paikanpäällä käyntiä, eikä aukioloaikamme sovi sinulle, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla: hyvinkaa@titan24.fi niin sovitaan sinulle sopiva aika!

.Asiakkuuden päättämisen voit tehdä sähköpostitse yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.


Asiakkuuden voit ostaa 24/7 lataamalla Titan24 apin Play-kaupasta tai App storesta.
Tämän jälkeen rekisteröidyt. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite. (Jos olet aikaisemmin rekisteröitynyt niin käytä samoja tunnuksia.) Kirjaudut appiin sisään ja valitset apin etusivulta verkkokaupan. Verkkokaupasta voit valita palvelun/tuotteen, minkä haluat ostaa (esim. sali24/7). Verkkokaupassa maksutapoina toimii kortti/verkkopankki, sekä liikuntaeduista Smartum, ePassi ja Edenred (lue ohjeet Edenredillä maksamiseen TÄÄLTÄ). Jos sinulla ei ole kulkuavainta, niin lisää ostoskoriin myös mobiiliavain. Kun olet hyväksynyt ja maksanut ostoksen, niin asiakkuutesi ja avaimesi toimii heti.
Apin etusivulla on painike "avaa ovi". Tämä toimii sinulla kulkuavaimena liikuntakeskukseen ja aktivoituu käyttöön heti, kun palvelu/tuote on maksettu verkkokaupassa.
Muista antaa apin käyttää sijaintipalveluja appia käytettäessä, muuten mobiiliavain ei paikallista sijaintiasi, eikä ovi aukea.

Tervetuloa treenaamaan!