Titan24 Valmennuspalvelut


Titan24 Valmennuspalveluissa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarvitsetko apua esimerkiksi liikunnan aloittamisessa, painon pudotuksessa, liikkuvuuden parantamisessa tai kaipaatko kenties vaihtelua treeneihin tai motivaatiota nykyiseen harjoitteluusi? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, anna valmentajiemme auttaa!


VALMENNUSKOKEILU 35€/KRT

Valmennuskokeilussa pääset testauttamaan ja kartoittamaan lähtötasosi, sekä keskustelemaan tavoitteistasi valmentajan kanssa. Kokeiluun kuuluu myös InBody-kehonkoostumusmittaus, joka analysoidaan valmentajan kanssa. Valmennuskokeilu on helppo tapa aloittaa!


TEHOSTARTTI YHDELLE 329€ / TEHOSTARTTI KAHDELLE 529€

Oli tavoitteesi sitten jaksaminen arjessa, elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytyminen, lihasvoiman lisääminen vai joku muu? TehoStartti on erinomainen palvelu juuri sinulle, joka saavutat tavoitteesi. Me teemme sinulle kattavan alkukartoituksen sekä -testauksen. Tulosten ja sinun tavoitteidesi perusteella valmennustiimimme laatii sinulle henkilökohtaisen suunnitelman. Tämän jälkeen aloitetaan yhteinen matkamme kohti tavoitteitasi. TehoStartti sisältää alkukartoituksen lisäksi 3 erillistä valmennuskertaa. Neljännen valmennuskerran yhteydessä teemme sinulle kattavat lopputestit, jotta voimme mitata, olemmeko päässeet lähemmäksi tavoitettasi. Usko pois, tavoitteesi on mahdollista saavuttaa. Tulemme mielellämme sinulle töihin. Sinulla on tavoite, meillä on ammattitaito, tehdään se yhdessä!

TehoStartti sisältää:

  • Ensimmäisellä kerralla alkukartoituksen sekä -testauksen
  • 2 x yksilövalmennuksen
  • Neljännellä kerralla yksilövalmennuksen + lopputestauksen

10 KERRAN YKSILÖVALMENNUSPAKETTI 790€


10 KERRAN DUO-VALMENNUS 1049€

  • Tämä valmennusohjelma räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan!
  • Sisältää mm. InBody-mittauksen ja kuntosaliohjelman

KUNTOSALIOHJELMA 89-99€

  • 1-2 jakoinen 89€
  • 3-4 jakoinen 99€

YKSILÖVALMENNUS 89€/H
​​​​​​​DUO-VALMENNUSTUNTI 120€/H

  • Räätälöity valmennustunti sinun tarpeidesi mukaan henkilökohtaisen valmentajan kanssa

RAVINTO-OHJELMA 89€


VALMENTAJIEN ESITTELYT

SAMU VILKMAN


Tausta

Personal Trainer
Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja
Dry Needling – kuivaneulonta ammattilainen

Yhteystiedot

samu.vilkman@hotmail.com
044 558 8274

Facebook

​​​​​​​Urheiluhieroja Personal Trainer Samu Vilkman

Instagram

Urheiluhieroja / Pt Samu Vilkman

Kuvaus

Vahva oma urheilutausta.

Pelasin kymmenen vuoden ajan jääkiekkoa ammatikseni.

Liikunta ja urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni.

Edelleen liikun monipuolisesti sekä säännöllisesti etenkin mailapelien ja monipuolisen saliharjoittelun parissa.

Valmentajana ehdottomia vahvuuksiani ovat ammattiurheilijan taustani. Tämä yhdistettynä nykyosaamiseeni sekä hierojan työn kautta tulleeseen vahvaan ihmiskehon tuntemukseen antavat vahvan perustan Personal Trainerin työhön.


Lisäksi olen erittäin motivoitunut oppimaan koko ajan lisää.

Lempi sanontani onkin:

”Valmennus hommissa joka päivä on koulupäivä” > Kehitys loppuu tyytyväisyyteen!

Valmennuspalveluni on suunnattu urheilijoille, aktiiviselle treenaajille ja tavoitteellisille liikunnan harrastajille. Valmennuspalveluni sopii sinulle, jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista:

Haluat aloittaa tavoitteellisen harjoittelun, mutta et tiedä mistä aloittaaHaluat varmistaa, että teet oikeita asioita turvallisesti ja tehokkaasti > tekniikka opastusSinulla on jo harjoituskokemusta, mutta kaipaat vaihtelua nykyiseen harjoitteluunTeet harjoittelua mielestäsi paljon, mutta tulokset antavat odottaa itseäänHaluat harjoitella monipuolisesti levypainoilla, laitteilla, kahvakuulilla, oman kehon painollaKärsit jatkuvasti samoista vammoista / kiputiloista kehossasi

Mikäli tunnistit itsesi valmennuksieni suuntauksista niin ole rohkeasti yhteydessä!


Marika Hongisto
Tausta

​​​​​​​Personal trainer
Nutrition coach
Tankotanssi ohjaaja
Fitness urheilija

Yhteystiedot

marikahongisto@outlook.com
0453590567

Instagram

@marikahongisto

Kuvaus

Uuden ajan valmennusta!

Ei pelkkää kanaa ja parsakaalia, ei kielto listoja ravitsemuksessa tai jatkuvaa punnitsemista, eikä epämielekästä treenaamista, vaan olisiko aika löytää balanssi kokonaisuuteen, mielekästä tekemistä ja pysyvät elämäntavat? Eikö olisi ihana oppia olla stressaamatta liikaa?

Unohda siis pika dietit, lopeta jojoilu, stressaamisen ravitsemuksesta ja lähde minun kanssa kohti sinun tavoitteitasi <3!

Otan kaikki huomioon yksilönä myös pienryhmissä!

On tavoitteesi elämäntapa muutos, kiinteytyminen, painonpudotus/painonhallinta, lihas kasvu, punaista lankaa tekemiseen/tekniikat, uuden oppimista/vanhan kertaamista tai ravitsemus kiinnostaa enemmän niin olen sinua varten!

Tulevat pienryhmät starttaa tammikuussa 2021, joka on matalan kynnyksen startti sinun tavoitteisiin ja edullisempi kuin yksilö valmennus, mutta silti saat henkilökohtaisempaa valmennusta sekä ryhmän tuen, mikäs sen parempaa kuin että on ammattitaitoinen valmentajan sekä ryhmän tuki omissa tavoitteissa <3! Panosta nyt siis omaan hyvinvointiin!

Rakennetaan yhdessä talonpohja valmiiksi niin sen jälkeen taivas on rajana ;)!

Tätä et voi missata! Ole siis kuulolla!


MIKKO KUOSSARI


Tausta

​​​​​​​Kuntosaliohjaaja
personal trainer
​​​​​​​ryhmäliikuntaohjaaja

Yhteystiedot

hyvinkaa@fit24.fi
040 549 5209

Kuvaus

Mikko on alansa rautainen ammattilainen, kokemusta on kertynyt alalla jo 15 vuotta. Henkilökohtaisena valmentajana hän auttaa sinua harjoittelussa tavoitteista ja lähtökohdistasi riippumatta. Olipa tavoitteesi jaksaa arjen askareissa aktiivisemmin, palautua loukkaantumisilta tai kehittää harjoitustekniikoitasi. Kaikki mitä tehdään, tehdään mielen kautta!


SATU HAAPALA / SASSE

Tausta

Kuntosaliohjaaja
Personal Trainer
Psyykkinen valmentaja
Ravintovalmentaja-opiskelija

Yhteystiedot

satu.k.haapala@gmail.com
044 935 3058

Kuvaus

Satu on hurahtanut liikuntaan vasta aikuisiällä. Satu on hyvä esimerkki siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Satu on helposti lähestyttävä kaikkien kaveri, tilanteen mukaan kannustava piiskaaja tai ilman piiskausta tsemppaaja. Sadulta löytyy erinomaiset psyykkisen valmennuksen työkalut, joiden avulla ymmärrät nykytilanteesi ja saavutat siten tavoitteesi ja haluamasi pysyvät muutokset.
Satu tietää omasta kokemuksesta, miten tavoitteellinen palkkatyö, urheilullinen suurperhe sekä oma liikunta ja hyvinvointi aikataulutetaan.
​​​​​​​
Liikkumisen tavoitteesi voi olla kehittävä treenaaminen tai oman hyvinvoinnin ja terveyden ylläpito - toteutetaan se yhdessä.