Titan24 Valmennuspalvelut


Titan24 Valmennuspalveluissa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarvitsetko apua esimerkiksi liikunnan aloittamisessa, painon pudotuksessa, liikkuvuuden parantamisessa tai kaipaatko kenties vaihtelua treeneihin tai motivaatiota nykyiseen harjoitteluusi? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, anna valmentajiemme auttaa!


Oli tavoitteesi sitten jaksaminen arjessa, elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytyminen, lihasvoiman lisääminen vai joku muu? Tulosten ja sinun tavoitteidesi perusteella valmennustiimimme laatii sinulle henkilökohtaisen suunnitelman. Usko pois, tavoitteesi on mahdollista saavuttaa. Tulemme mielellämme sinulle töihin. Sinulla on tavoite, meillä on ammattitaito, tehdään se yhdessä!

Valmennuspaketit ja -ohjelmat räätälöidään aina toiveiden, tavoitteiden ja lähtökunnon mukaan.


Oletko kiinnostunut PT-palveluista? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

VALMENTAJIEN ESITTELYT

SAMU VILKMAN


Tausta

Personal Trainer
Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja
Dry Needling – kuivaneulonta ammattilainen

Yhteystiedot

samu.vilkman@hotmail.com
044 558 8274

Facebook

​​​​​​​Urheiluhieroja Personal Trainer Samu Vilkman

Instagram

Urheiluhieroja / Pt Samu Vilkman


Kuvaus

Vahva oma urheilutausta.

Pelasin kymmenen vuoden ajan jääkiekkoa ammatikseni.

Liikunta ja urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni.

Edelleen liikun monipuolisesti sekä säännöllisesti etenkin mailapelien ja monipuolisen saliharjoittelun parissa.

Valmentajana ehdottomia vahvuuksiani ovat ammattiurheilijan taustani. Tämä yhdistettynä nykyosaamiseeni sekä hierojan työn kautta tulleeseen vahvaan ihmiskehon tuntemukseen antavat vahvan perustan Personal Trainerin työhön.

Lisäksi olen erittäin motivoitunut oppimaan koko ajan lisää.

Lempi sanontani onkin:

”Valmennus hommissa joka päivä on koulupäivä” > Kehitys loppuu tyytyväisyyteen!

Valmennuspalveluni on suunnattu urheilijoille, aktiiviselle treenaajille ja tavoitteellisille liikunnan harrastajille. Valmennuspalveluni sopii sinulle, jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista:

Haluat aloittaa tavoitteellisen harjoittelun, mutta et tiedä mistä aloittaaHaluat varmistaa, että teet oikeita asioita turvallisesti ja tehokkaasti > tekniikka opastusSinulla on jo harjoituskokemusta, mutta kaipaat vaihtelua nykyiseen harjoitteluunTeet harjoittelua mielestäsi paljon, mutta tulokset antavat odottaa itseäänHaluat harjoitella monipuolisesti levypainoilla, laitteilla, kahvakuulilla, oman kehon painollaKärsit jatkuvasti samoista vammoista / kiputiloista kehossasi

Mikäli tunnistit itsesi valmennuksieni suuntauksista niin ole rohkeasti yhteydessä!


Minna Strathoff

Tausta

Personal Trainer

Äitiysliikunta valmentaja

Koulutettu jäsenkorjaaja

Yhteystiedot:
minna@titan24.fi
0458740604

Valmennusta sinun taustasi ja tavoitteesi parhaiten huomioiden!


Hei! Olen Minna, iloinen ja kannustava valmentaja. Harrastan tällä hetkellä Crossfittiä ja lenkkeilyä. Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa ja se onkin iso osa joka päiväistä elämääni. Olen harrastanut paljon eri lajeja mm. jääkiekko, tanssi, ja salibandy.
Minä rakastan työtäni ja parasta on auttaa ihmisiä pääsemään kuntoon ja löytämään liikunnan riemu. Suurin vahvuuteni on auttaa ihmisiä pääsemään eroon erilaisista kiputiloista mm, niska-hartia,- selkäkivut. Vahvuuteni on myös auttaa jokaista asiakasta yksilöllisesti asiakkaan tarpeet parhaiten huomioiden. Olipa sitten tavoitteesi pudottaa painoa, päästä eroon kiputiloista tai muuten vain löytää tasapaino elämääsi, minä haluan auttaa! Olen valmentaja kannustava, ymmärtäväinen, mutta myös jämäkkä. Kouluttauduin myös äitiysliikunta valmentajaksi ja haluan valmentaa myös raskaana olevia sekä synnyttäneitä naisia. Olen itse myös kahden pienen lapsen äiti.


Mikäli siis valmentaja hakusessa niin ota siis rohkeasti yhteyttä ja laitetaan sinut elämäsi kuntoon!


Ilkka Repo

Tausta

Personal trainer

Ravintovalmentaja


Yhteystiedot

Ilkka@titan24.fi

0503455305

Instagram/Facebook: Ptpossu/Kuntovalmentaja Ilkka Repo

Oma kuntosaliharjoitteluni on ollut aktiivista 24 vuotta ja valmentajana olen pian toiminut 12 vuotta.

Vahvuuteni valmentajana on ruokavaliovalmennukset, elämäntapamuutokset, kehonmuokkaus, toiminnallinen harjoittelu ja tekniikka-opastus.

Valmennusfilosofia:

"Hyvä valmentaja ei välttämättä ole aina se, joka tietää kaikkein eniten. Hyvä valmentaja on sellainen joka saa valmennettavalleen tuloksia ja saa hänet tekemään niitä asioita, joita asiakkaan tulisi tehdä tavoitteensa eteen.”


Terkuin

Ilkka Repo


Vesa Vuorenmaa

Tausta

Personal Trainer

Fysiikkavalmentaja

Työhyvinvointivalmentaja

Yhteystiedot

vesa@titan24.fi

puh. 0452383469


Moi,

Mukava päästä Teidän jengiin!

Olen valmistunut Varalan Urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi. Olen vastannut Porin Ässien SM-liigajoukkueen ja A-nuorten fysiikkavalmennuksesta vuosina 2012-2014. Vuosina 2015-2018 valmensin Urhean monilajiryhmässä ja Alpinerace Teamissa. Nyt olen Tahkon Leidien fysiikkavalmentaja. Arvostan korkealle myös aikanaan valintaani laskuvarjojääkärikoulun parhaaksi varusmiesurheilijaksi.

Minulla on koko urani ajan ollut myös kuntoilijoita asiakkaina ja olen pitänyt sitä tärkeänä koska se opettaa minua valmentajana yhtä paljon kuin huippu-urheilijatkin. Ihminen ei ole koskaan valmis ja siksi kannattaa pitää silmät ja korvat auki.

Ota yhteyttä, haluan antaa kaiken tietoni ja taitoni Sinun hyvinvointisi käyttöön.

-Lopulta kuitenkin, vain tekeminen ratkaisee-

Vesku


SATU HAAPALA / SASSE

Tausta

Kuntosaliohjaaja
Personal Trainer
Psyykkinen valmentaja
Ravintovalmentaja

Yhteystiedot

satu.k.haapala@gmail.com
044 935 3058

Kuvaus

Satu on hurahtanut liikuntaan vasta aikuisiällä. Satu on hyvä esimerkki siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Satu on helposti lähestyttävä kaikkien kaveri, tilanteen mukaan kannustava piiskaaja tai ilman piiskausta tsemppaaja. Sadulta löytyy erinomaiset psyykkisen valmennuksen työkalut, joiden avulla ymmärrät nykytilanteesi ja saavutat siten tavoitteesi ja haluamasi pysyvät muutokset.
Satu tietää omasta kokemuksesta, miten tavoitteellinen palkkatyö, urheilullinen suurperhe sekä oma liikunta ja hyvinvointi aikataulutetaan.
​​​​​​​
Liikkumisen tavoitteesi voi olla kehittävä treenaaminen tai oman hyvinvoinnin ja terveyden ylläpito - toteutetaan se yhdessä.

HENNA SURAKKA

Tausta

Liikunnanohjaaja
Personal Trainer
Mentaalivalmentaja
Perinteinen Jäsenkorjaus
Koulutettu hieroja
M-Circuit ohjaaja & Liikkuvuusvalmentaja

Yhteystiedot

henna@waytomove.fi
0505144740Heippa kaikille!

Olen Henna, never forget 1995..
Vuodesta 1995 alalla työskennellyt, välillä vähemmän mutta yli 20 vuotta täydellä sydämellä.

Olen liikuntatieteellisen kasvatti. Oman kilpauran olen polkenut maantiellä, nykyään sydän sykkii mm. spinningille ryhmäliikunnassa. Vuosien varrella koulutusta on karttunut eri urheilulajien parissa teknisesti sekä valmennuksellisesti.

Olen hyvin kiinnostunut anatomiasta ja kaikesta mitä ihmisen kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu.

Vahvuuteni on palasten yhdistely jotta saamme kokonaisuuden kuntoon. Mielestäni emme koskaan ole valmiita.

Oman terveyden kanssa kamppailleena olen päättänyt että, joka päivä voi olla uusi alku ja tähän kannustan myös asiakkaitani.

Toimin hoitohuoneella, Titan24 keskuksen alakäytävällä, koulutettuna hierojana, perinteisenä jäsenkorjaajan sekä mentaalisena valmentajana.

Erikoisalaani on liikkuvuus, tuki-ja nivelsairaudet sekä hengitystie sairaudet ja ongelmat.

Asiakas kuntani on vauvasta - vanhuksiin.
Veteraanien ja Sennujen kanssa liikumme viikottain ryhmässä. Ohjaan myös avoimia ryhmäliikunta tunteja Sampotalon yhteistyöyrittäjillä.