Fibaco

Fibaco on moderni kotimainen valmennuskonsepti ja -keskus, joka toimii liikunta- ja hyvinvointialalla. Tuotamme laadukkaita valmennus- ja liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.
Työntekijöillämme on useiden vuosien kokemus asiakastyöstä eri asiakasryhmistä niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Ammattitaitoa löytyy kattavasti monista eri urheilulajeista, fysioterapiasta, ravinnosta sekä erityisesti kehon toiminnan optimoimisesta. Työmme lähtökohtana on auttaa terveellisen ja hyvinvoivan elämän rakentamisessa!

Minna Toikka


Jäsenkorjaaja, Personal Trainer, Fibaco yksilövalmentaja
Yhteystiedot:
minna.toikka@fibacogroup.com
0458740604

Valmennusta sinun taustasi ja tavoitteesi parhaiten huomioiden!
Hei! Olen Minna, iloinen ja kannustava valmentaja. Harrastan tällä hetkellä Crossfittiä, lenkkeilyä ja salibandya. Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa ja se onkin iso osa joka päiväistä elämääni. Olen harrastanut paljon eri lajeja mm. jääkiekko, tanssi, ja salibandy.
Minä rakastan työtäni ja parasta on auttaa ihmisiä pääsemään kuntoon ja löytää liikunnan riemu. Suurin vahvuuteni on auttaa ihmisiä pääsemään eroon erilaisista kiputiloista mm, niska-hartia,- selkäkivut. Vahvuuteni on myös auttaa jokaista asiakasta yksilöllisesti asiakkaan tarpeet parhaiten huomioiden. Olipa sitten tavoitteesi pudottaa painoa, päästä eroon kiputiloista tai muuten vain löytää tasapaino elämääsi minä haluan auttaa! Olen valmentaja kannustava, ymmärtäväinen, mutta myös jämäkkä. Olen kohta 2 lapsen äiti, joten kokemusta on myös raskausajan liikunnasta.
Ota siis rohkeasti yhteyttä niin laitetaan ruokavaliot ja liikunta kuntoon!

-- Ystävällisin terveisin
Minna Toikka
Yksilövalmentaja
Fibaco Oy
Suutarinkatu 2, 05900 Hyvinkää