Titan24 liikuntakeskus jatkaa toimintaansa normaalisti, Studio Wildan toiminta päättyy

Hyvät asiakkaat!

Harmiksemme saimme tänään tiedon, että seinänaapurinamme toiminut Wildance Oy lopettaa toimintansa tämän päivän jälkeen.
Kiitämme ajasta jonka olemme saaneet teidän kanssa toimia lähekkäin.Voimia kaikille Wildancelaisille. <3

Wildance Oy:n toiminnan päättyminen ei vaikuta mitenkään Titan24 Liikuntakeskuksen (Manteli Finland Oy) toimintaan.
Yhteistyösopimuksemme asiakaspalvelun hoitamiseen Wildancen kanssa päättyy tähän päivään, joten alta löydät toimintaohjeet miten saat tietoa jos sinulla on kysyttävää.

Tämä alla oleva viesti on lähtenyt kaikille asiakkaillemme.
Tiedotus koskee kuitenkin vain Studio Wildan ja Titan24 yhteisiä asiakkuuksia.

Jos sinulla on jatkuva yhteisasiakkuus TITAN PREMIUM + Ryhmäliikunta/tanssi:
Laskemme parhaillaan kaikkien sopimusten hintaa pelkkään Titan Premium asiakkuuteen, joka sisältää kuntosalin 24/7, sekä REPEAT- tunnit.

Jos haluat vaihtaa asiakkuutesi johonkin toiseen asiakkuuteen, tai lopettaa sen kokonaan, olethan yhteydessä Titan24 asiakaspalveluun: hyvinkaa@titan24.fi

Jos sinulla on asiakkuutena ollut pelkkä Wildan ryhmäliikunta/tanssi päätämme asiakkuutesi ja sinulle ei muodostu enään laskuja. Voit kuitenkin olla meihin yhteydessä ja jatkaa liikkumista meidän tiloissamme kuntosalin puolella.

Studio Wildan viesti asiakkailleen:

STUDIO WILDAN TOIMINTA PÄÄTTYY 16.7.2024
Raskain mielin ilmoitamme, että Studio Wildan toiminta Sampotalon tiloissa päättyy tänään 16.7.2024

Kulunut 1,5 vuotta on ollut uskomattoman hieno, antoisa, elämyksellinen ja unohtumaton meille Wildalaisille. Kiitos että olette olleet mukana toiminnassamme.

Valitettavasti liiketoiminnan kulut, erityisesti tilojen korkea vuokra on este toiminnan jatkumiselle nykyisellään. Lopetamme kaikki ohjatut tunnit 16.7. alkaen ja toivomme, että pystymme kääntämään uuden sivun Studio Wildan brändille tulevaisuudessa vaikka nyt Wildance Oy, joka on toiminnan takana joudutaan ajamaan konkurssiin.

Olemme äärettömän pahoillamme siitä, että emme pysty jatkamaan palveluiden tarjoamista teille rakkaat asiakkaamme. Kulunut vaikea kevät ja viime päivät ovat olleet meille todella surullisia ja raskaita, emmekä haluaisi uskoa tätä todeksi.

Selvennyksen vuoksi haluamme vielä painottaa, että Titan24 liikuntakeskus (Manteli Finland Oy) on erillinen yritys ja jatkaa toimintaa normaalisti ja Wildance oy:n konkurssi ei liity Titan24 liikuntakeskuksen toimintaan.
Titan24 liikuntakeskus ei myöskään vastaa Studio Wildalta ostetuista palveluista.Yhteinen asiakaspalvelu sopimuksemme on päätetty, joten jos sinulla on kysyttävää niin otathan yhteyttä suoraanWildance Oy Saana Syrjämäki info@studiowilda.fi.Kaikki ryhmäliikunta- ja tanssijäsenyyksien laskutussopimukset on päätetty ja näistä ei enää lähde laskuja.

Haluamme kiittää teitä kaikkia, jotka olette olleet millään tavalla mukana studion toiminnassa. Olemme olleet etuoikeutettuja, kun olemme saaneet ympärillemme näin hienoja asiakkaita, ammattilaisia, yhteistyötahoja ja verkostoja.

Kaikissa kysymyksissä vastaamme mielellämme info@studiowilda.fi