Ryhmäliikunta


​​​​​​​​​​​​​​Titan24 ryhmäliikuntatunnit on ammattilaisten suunnittelemia ja ohjaamia tunteja.


Tuntivalikoiman löydät alla olevasta kalenterista. Suurinosa ryhmäliikuntatunneista myös live-streamataan joten pääset osallistuman tunnille mistäpäin maailmaa tahansa. Live-streamatut tunnit on merkitty "+ Stream" merkinnällä.

Voit myös ostaa meiltä pelkät live-stream ryhmäliikunnat, jos haluat liikkua vain netin välityksellä valitsemassasi paikassa. Live-stream palvelut kuuluvat kaikkien ryhmäliikunta-asiakkaidemme palveluihin automaattisesti. Tunneille pääset osallistumaan täältä
Kysy live-stream palvelusta lisää henkilökunnaltamme, tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla: hyvinkaa@titan24.fi

Asiakkaanamme sinun on mahdollista varata paikkasi ryhmäliikuntatunneilta etukäteen. Kalenterin alalaidasta löydät painikkeen "kirjaudu sisään" ja rekistreröityneenä käyttäjänä pääset syöttämään sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jonka jälkeen pääset ilmottautumaan.

Huomioithan että tunteja voi varata aikaisintaan kaksi viikkoa ennen tuntia ja enintään 15 tuntia kerrallaan.Tunnin peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Muistathan myös vahvistaa varauksesi tunnille paikan päällä asiakaspäätteellä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää rekisteröitymisestä, kirjautumisesta, tuntien varaamisesta tai ryhmäliikunnastamme yleensä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai tule käymään paikan päällä!
​​​​​​​

AJANVARAUS TUNNEILLE