Ryhmäliikunta


​​​​​​​​​​​​​​Titan24 ja Studio Wildan ryhmäliikuntatunnit on ammattilaisten suunnittelemia ja ohjaamia tunteja.


Tuntivalikoiman löydät alla olevasta kalenterista. Suurinosa ryhmäliikuntatunneista myös live-streamataan joten pääset osallistuman tunnille mistäpäin maailmaa tahansa. Live-streamatut tunnit on merkitty "+ Stream" merkinnällä.

Voit myös ostaa meiltä pelkät live-stream ryhmäliikunnat, jos haluat liikkua vain netin välityksellä valitsemassasi paikassa. Live-stream palvelut kuuluvat kaikkien ryhmäliikunta-asiakkaidemme palveluihin automaattisesti. Titan24 liikuntakeskuksen ja Wildan asiakkaat pääsevät osallistumaan tunneille täältä.
Kysy live-stream palvelusta lisää henkilökunnaltamme, tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla: hyvinkaa@titan24.fi

Asiakkaanamme sinun on mahdollista varata paikkasi ryhmäliikuntatunneilta etukäteen. Kalenterin alalaidasta löydät painikkeen "kirjaudu sisään" ja rekistreröityneenä käyttäjänä pääset syöttämään sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jonka jälkeen pääset ilmottautumaan.

Huomioithan että tunteja voi varata aikaisintaan kaksi viikkoa ennen tuntia ja enintään 15 tuntia kerrallaan.Tunnin peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Muistathan myös vahvistaa varauksesi tunnille paikan päällä asiakaspäätteellä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää rekisteröitymisestä, kirjautumisesta, tuntien varaamisesta tai ryhmäliikunnastamme yleensä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai tule käymään paikan päällä!
​​​​​​​


Tiedote liittyen ryhmäliikuntaan:

Tammikuusta 2023 alkaen Titan24 Liikuntalkeskuksen asiakkaiden ryhmäliikunta siirtyy kokonaisuudessaan Liikunta- ja tanssistudio Wildan alle. Ilmoittautuminen ryhmäliikuntatunneille tehdään jatkossakin vanhaan tuttuun tapaan Titan24 liikuntakeskuksen sivujen kautta. Jatkossa teitä ryhmäliikunta-asiakkaita palvelee täysin ryhmäliikuntaan ja ryhmäliikuttamiseen keskittyvä yritys!
Vanhat hyväksi todetut tunnit pysyvät samoina ja samaan aikaan tulette saamaan paljon lisää tarjontaa. Myös tutut ohjaajat muuttavat mukana.
Myös kulku uusiin tiloihin ja ilmottautuminen tunneille tulee tapahtumaan edelleen samalla tavalla kuin ennenkin. Ryhmäliikunta tai sali+ryhmäliikuntakortin voit ostaa edelleen normaalisti tututusta Titan24 liikuntakeskuksen verkkokaupasta: TÄÄLTÄ.

Jos sinulla on voimassaoleva ryhmäliikunta asiakkuus Titan24 liikuntakeskukseen, niin asiakkuutesi jatkuu normaalisti ja tämä muutos ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.

Tulevan kevään Ryhmäliikuntakalenterin löydät Wildan sivuilta TÄÄLTÄ !

Tervetuloa mukaan!

Studio Wilda ryhmäliikunta (klikkaa suuremmaksi)

Studio Wilda tanssi (klikkaa suuremmaksi) (huom! tunnit näkyvillä varaimessa vain Tanssi- asiakkuuden omaaville)

HUOM! MUUTOKSET VIIKKOTARJONNASSA MAHDOLLISIA, TARKISTATHAN PÄIVÄN TUNNIT ALLA OLEVASTA VARAIMESTA!

AJANVARAUS TUNNEILLE